Hjelp

Velkommen til vår hjelpeseksjon. Dersom du savner svar på ditt spørsmål kan du tipse oss om manglende forklaring ved å sende oss en e-post.

Hvordan registrerer jeg meg?

Du registerer deg ved å gå til denne siden. Det krever en e-post som ikke finnes i systemet fra før, samt evnen til å skrive samme passord to ganger.

Må jeg være NTNU-student for å registrere meg?

Nei. Alle kan registrere seg. Alle kan også bidra med filer til systemet. Men pass på at du følger våre retningslinjer når du gjør dette.

Jeg har glemt passordet mitt, now what?

Gå på denne siden og skriv in e-posten du registrerte deg med. Du vil motta en link for å resette passordet ditt. Legg merke til at denne e-posten kan havne i spam-folderen din. Dersom du ikke mottar e-posten eller har glemt e-posten du registrerte deg med kan du sende oss en e-post.

Hvordan kan jeg bidra?

Finn faget du ønsker å poste ditt bidrag i og se i sidemenyen til høyre. Her har du kontroller for å poste linker og å laste opp filer.

Hva betyr tallet som står på enkelte filer og mapper?

Dette betyr at elementet har et (eller flere) aktivt flagg. Høyreklikk på elementet og velg "Vis flagg". Om du er registrert bruker kan du stemme på disse flaggene.

Jeg får ikke lastet opp filer...?

Opplastning av filer krever en moderne nettleser da dette er gjort gjennom HTML5. Verifiserte nettlesere inkluderer Chrome, Safari 4.0+, Firefox 3.0+, Opera 11.0+ og visstnok en fallbackløsning, men denne er ikke nøye testet.

Ta gjerne kontakt dersom du opplever problemer med vår filopplastning.